Стали відомі всі характеристики Samsung Galaxy A52 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung вже незабаром планує презентувати свої нові середньобюджетні смартфони Galaxy A52 та Galaxy A72. Вже зараз нам стали відомі більш точні характеристики та дата старту продаж Samsung Galaxy A52 5G завдяки публікації його сторінки на сайті магазину з Саудівської Аравії. 

Смартфон, очікувано, оцінений у 440 доларів, а його постави заплановані на 7 березня, тобто презентувати його мають вже буквально найближчим часом. Також продавець розкрив характеристики смартфона, щоправда, так і не стало відомо про захист за стандартом IP67 чи IP68, який тут повинен бути, та про частоту оновлення 120 Гц, яка тут також повинна бути. 

Модель оснащена Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та діагоналлю 6.5 дюйма. За роботу моделі відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G, в парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складе 128 ГБ. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 25W. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A52 5G оснащений основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 12 МП, макро 5 МП та датчиком глибини сцени 5 МП, фронтальна камера тут на 32 МП. Слід також звернути увагу на підтримку GPS, 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 та NFC. З коробки модель буде поставлятися під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою One UI 3.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.