Українській студії вдалося добитися від Steam видалення нелегальної копії своєї гри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року ми стали свідками ситуації, коли гра The Sinking City була видалена зі Steam та інших онлайн-магазинів цифрової дистрибуції. Така ситуація стала наслідком судової справи між розробниками гри з компанії Frogwares та видавцем гри Nacon. Зараз розробники звинуватили Nacon у зламі та завантаженні The Sinking City у Steam. 

Після таких звинувачень у Steam вирішили забрати гру зі свого каталогу, тобто проект ще можна знайти, але його сторінка перенаправляє на головну сторінку Steam. Згідно з інформацією від адміністрації Steam, The Sinking City була видалена після повідомлення Frogwares про порушення закону США DMCA. 

Згідно з заявою українських розробників, внаслідок їхнього розслідування стало відомо, що Nacon займається розповсюдженням модифікованої зламаної версії гри, у якої немає деяких функцій, серед яких є DLC, досягнення та мережеві сейви. Спершу розробники звернулися з закликом відмовитися від покупки такої версії у Steam, а згодом їй вдалося добитися скасування продаж через закон DMCA.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.