Майже 50 тисяч українців вже очікують на вакцинацію від коронавірусу та зареєструвалия через Дію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знадобилося менше однієї доби, щоб у списку бажаючих отримати вакцину від коронавірусу COVID-19 було більше сорока п’яти тисяч людей зі всієї України. Вчора почалося онлайн-формування списку бажаючих у електронну чергу для отримання вакцини від коронавірусу COVID-19, яке можна здійснити як за допомогою сайту, так і за допомогою додатку Дія та за допомогою Національного контакт-центру Міністерства охорони здоров’я. 

Зараз стало відомо, що внаслідок формування попереднього онлайн-запису в електронну чергу для отримання вакцини від коронавірусу COVID-19 список поповнили понад 43500 людей (за допомогою додатку Дія) та понад 5800 людей (за допомогою порталу Дія). Що цікаво, записом за допомогою Національного контакт-центру Міністерства охорони здоров’я скористалися лише близько 800 людей. 

За словами віце-прем’єра та міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, більше 60 відсотків громадян, які стали у чергу на вакцинацію за допомогою сервісів Дії, мають вік 21-39 років. У віковій категорії 40-49 років цей відсоток складає 17.5, а у 50-59 та 60-69 – менше 10 та 5 відсотків відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.