Київські фунікулери оновлять вперше за більш ніж 35 років

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Комунальним підприємством “Київпастранс” оголошено тендер, за умовами якого планується закупити дві кабіни фунікулеру. Тендер буде проведено в рамках “Міського громадського транспорту України” – проекту, який реалізуються у співпраці з ЄІБ (Європейський інвестиційний банк). 

Реклама

Планується, що за умовами тендеру буде поставлено дві нові кабіни фунікулеру, які будуть перевозити пасажирів, а також все необхідне обладнання та супутні послуги, загальна сума яких складатиме близько 6500000 євро. Дедлайн прийому заявок на тендер встановлений на 13:00 двадцять четвертого березня. 

Слід звернути увагу на те, що відкриття київського фунікулера, яким відповідальний за з’єднання історичного Верхнього міста та Подолу, було ще 1905 року. Генеральна реконструкція була проведена 1984 року, коли були замінені вагони та добудовані вестибюлі, а буквально 5 років тому був доданий піксельний дизайн, Wi-Fi та безконтактна оплата проїзду. Очікувалось, що нові фунікулери будуть куплені ще два роки тому, але остаточно вона відбудеться лише цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: