Стали відомі характеристики та ціни Samsung Galaxy A52

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung незабаром повинна презентувати свій новий доступний смартфон Galaxy A52, який буде доступним у версіях з підтримкою 4G та 5G. Зараз у Мережі з’явилися всі дані про те, якими будуть характеристики та ціни цих двох версій смартфона. 

Samsung Galaxy A52 5G отримає субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G та AMOLED-дисплей з підтримкою частоти оновлення 120 Гц. Модель, яка буде мати підтримку лише 4G, отримає AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц та чіпсет Qualcomm Snapdragon 730G. Обидві моделі отримають дисплеї з діагоналлю 6.5 дюйма, роздільною здатністю FullHD+, піковою яскравістю 800 ніт та піддисплейним сканером відбитків пальців. 

Також стало відомо, що моделі отримають однакову основну камеру. Основна камера включатиме головний сенсор 64 МП з підтримкою оптичної стабілізації зображення, ультраширокий сенсор 12 МП, макро 5 МП та датчик глибини сцени 5 МП. На передній панелі буде врізана фронтальна камера з роздільною здатністю 32 МП. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 25W. У обох випадках буде доступно до 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Обидві моделі працюватимуть під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою One UI 3.1. Молодша модель коштуватиме від 349 євро, а старша – від 429 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.