З’явилися дані про смарт-годинники Moto G, Moto Watch та Moto One

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Motorola презентувала смарт-годинник Moto 360, який працює під управлінням операційної системи Wear OS. Зараз стало відомо, що компанія планує найближчим часом презентувати ще три смарт-годинники під брендом Moto. Фотографії з закритої презентації смарт-годинника з’явилися у Мережі. 

Враховуючи дані з дорожньої карти Moto, можна побачити, що Moto G буде презентований у червні, а Moto Watch та Moto One – у липні. Крім цього, компанія планує презентувати велику кількість продуктів розумного дому, серед яких будуть зволожувачі повітря, смарт-лампи, камери спостереження та багато іншого. 

Moto Watch отримає дизайн, схожий на Apple Watch, а у Moto One він буде більш преміальним та нагадуватиме класичні годинники. Очікується, що компанія також презентує флагманський смарт-годинник, який був показаний на закритій презентації для інвесторів, завдяки чому стало відомо, що його задня частина буде прозорою та дозволить побачити начинку та зарядну котушку всередині. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що смарт-годинники повинні отримати флагманський чіпсет Qualcomm для смарт-годинників, Wear 4100, принаймні у флагманських рішеннях, і в парі з ними буде, як мінімум, 1 ГБ оперативної пам’яті. У більш бюджетних рішеннях, скоріш за все, буде використовуватися доступніший Snapdragon Wear 3100. Всі рішення, зрозуміло, працюватимуть під управлінням Wear OS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.