Тім Кук назвав 2020 рік найбільш інноваційним для Apple за всю історію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава Apple Тім Кук назвав 2020 рік для Apple «найбільш інноваційним за всю історію компанії» в інтерв’ю з Хе Шицзи, старшим викладачем Пекінського університету пошти і телекомунікацій.

За словами Кука, Apple впровадила в 2020 році більше інновацій, ніж в будь-який інший рік. Ймовірно, це пов’язано зі сканерами LiDAR в iPad Pro і iPhone 12 Pro, ARM-чіпах M1 в MacBook Air, MacBook Pro і Mac mini, а також пульсоксиметром в Apple Watch Series 6. 

Шідзе запитав Кука про щорічний процес створення і випуску нових продуктів. Глава Apple розповів, що це стало можливим за рахунок об’єднання людей з різними навичками, досвідом і захопленнями, що дозволяє їм робити свою роботу якнайкраще. Крім того, Кук підкреслив що «в Apple один плюс один завжди було більше, ніж два».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході бесіди Тім Кук в черговий раз наголосив на важливості ведення бізнесу в Китаї. У четвертому кварталі 2020 року продажі iPhone 12 в країні склали 18 млн одиниць, і Кук назвав реакцію покупців на новинки феноменальною.

У відповідь на питання Шицзи про додавання функцій, заснованих на відгуках клієнтів з Китаю, Кук перерахував кілька нововведень, включаючи темний режим в iOS 13, QR-сканер, спеціальні клавіатури і підтримку мереж 5G. Всі ці функції з’явилися в iPhone завдяки відгукам китайських користувачів.

Крім цього, в інтерв’ю Кук розповів про свої поїздки в Китай і його любов до спілкування з людьми, а також про важливість освіти і розширення доступу до нього по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.