Мобільний інтернет від Vodafone показує найкращі показники швидкості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільному оператору Vodafone, який входить до так званої “Великої трійки” мобільних операторів, вдалося перевершити Kyivstar у області надання послуг мобільного інтернету – кращими виявилися як швидкість, так і якість. Про це кажуть дані дослідників компанії nPerf,  які базуються над понад 94 тисячах вимірювань. 

Вимірювання проводилися у мережах 2G, 3G та 4G, завдяки чому оцінка була максимально об’єктивною. Тестування складалося зі звичайного тесту швидкості, перегляду веб-сторінок та стрімінгу. Найбільше тестувань провелося у мережі Kyivstar – його частка склала близько 46 відсотків, у той час як у Vodafone та Kyivstar вони склали близько 28 та 26 відсотків. При цьому найбільш успішно тестування провів Lifecell, після нього Kyivstar, і третє місце зайняв Vodafone. 

У тому, що мобільному оператору Vodafone вдалося зайняти перше місце, немає нічого дивного, адже у першому півріччі 2020 року Vodafone також вдалося стати лідером. При цьому, що цікаво, ще минулого року серед всієї “Великої трійки” українських операторів Vodafone займав лише третє місце.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.