Стало відомо, якими соцмережами найбільше користуються українці

Завдяки інформації, опублікованій мобільним оператором Kyivstar, стало відомо, якими месенджерами, соціальними мережами та платформами комунікації та контенту користуються українці. Дослідження проводилося з використанням узагальнених та знеособлених даних про трафік, який проходив крізь мережу мобільного оператора Kyivstar. 

Найпопулярнішим месенджером виявився Viber, який використовує 12 мільйонів українців, після нього йде FB Messenger, Telegram та Viber, аудиторія яких у мільйонах складає 11, 6 та 5 відповідно. Найбільш популярними соцмережами були визнані FB та YouTube, якими користуються понад 13 мільйонів людей. Після них ідуть Instagram, Twitter та TikTok, яких використовують, відповідно, 10, 7 та 5.5 мільйонів українців. 

Найбільше протягом дня українці використовували TikTok, яким користуються близько 1.5 години на день. При цьому у YouTube цей показник у середньому складає 54 хвилини, а у FB – 44 хвилини. Найбільш активно соцмережі використовуються з ввечері та в обід. Найбільша кількість трафіку йде на YouTube, після нього – на TikTok та Intstagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.