Новини України та Світу

Огляд Xiaomi Mi 11 – потужний флагман, доступніший за конкурентів

Share

Компанія Xiaomi офіційно презентувала на європейському ринку свій останній флагманський смартфон Xiaomi Mi 11, який отримав справді флагманський набір характеристик, і при цьому далеко не найвищу ціну, якщо порівнювати зі смартфонами цього ж цінового сегменту. Варто розібратися, чи варта модель уваги при виборі нового смартфона. 

Чіпсет

За роботу смартфона відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, виготовлений за 5-нанометровим техпроцесом. Цей чіпсет дозволяє смартфону працювати в мережах п’ятого покоління. Ця модель набирає у бенчмарку AnTuTu 745942 бали, що є одним з найкращих результатів на даний момент. В парі з чіпсетом працює оперативна пам’ять LPDDR5 об’ємом 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті UFS 3.1 складає від 128 ГБ до 256 ГБ. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей 

Безумовно, однією з головних фішок смартфона можна назвати його флагманський AMOLED-дисплей, діагональ якого складає 6.81 дюйма, роздільна здатність – 3200 х 1440 пікселів, частота оновлення 120 Гц, а частота оновлення сенсора – 480 Гц. Пікова яскравість дисплея складає 1500 ніт, є підтримка MEMC та HDR10+. 

Акумулятор 

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4600 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 55W (за 45 хвилин смартфон можна зарядити до 100 відсотків), а також швидкої бездротової зарядки потужністю 50W і реверсивної бездротової зарядки потужністю до 10W. У комплекті з європейською версією смартфона поставляється швидкий зарядний блок GaN 55W, чого не було у китайській. 

Стандарти підключення та фішки

Модель оснащена піддисплейним сканером відбитків, стреодинаміками Harman Kardon. Є підтримка 24-бітного звуку з частотою дискретизації до 192 кГц, Wi-Fi 6 та Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC, інфрачервоний порт та USB-C. Модель захищена захисним склом Corning Gorilla Victus. 

Камера

Модель оснащена основною потрійною камерою, яка включає головний сенсор 108 МП f/1.85, ультраширокий сенсор 13 МП f/2.4 та 5 МП f/2.4. Модель може знімати відео у 8К 30 fps. На передній панелі, у вирізі в лівому верхньому куті дисплея розташована одинарна селфі-камера 20 МП. 

Висновки

Модель буде доступною за ціною 749 євро, що складає близько 25 тисяч гривень за актуальним курсом, а версія з 256 ГБ внутрішньої пам’яті коштуватиме 799 євро, або близько 26.5 тисяч гривень. По суті, Xiaomi Mi 11 – недешевий смартфон, але слід звернути увагу на те, що конкуренти зі схожими характеристиками, як Samsung Galaxy S20 Ultra, коштують відчутно дорожче, переважно приблизно у 1.5 раза більше. Модель стане справді непоганим варіантом, якщо ви хочете справді флагманський смартфон зі всіма відповідними параметрами, при цьому не з максимально високою ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024