Kyivstar опублікував інформацію про найпопулярніші серед українців зимові місця відпочинку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом зимових канікулів більше трьохсот тисяч абонентів мобільного оператора Kyivstar, який входить до так званої “великої трійки” українських операторів, здійснили подорожі в рамках України та в інші країни, що стало відомо з аналітичного звіту від оператора, який базується на Big Data. Для того, щоб охарактеризувати туристичну привабливість різних напрямків, мобільний оператор проаналізував знеособлені дані різних категорій абонентів протягом періоду від двадцять четвертого грудня по десяте січня. 

Топ-10 українських міст з найкращою відвідуваністю у святковий період складається з Києва, Львова, Одеси, Вінниці, Дніпра, Івано-Франківська, Харкова, Тернополя, Хмельницького та Рівного. Найбільш активно українці подорожували двадцять восьмого грудня та третього січня. 

Слід звернути увагу на те, що у мобільного оператора показали й аналіз найпопулярніших іноземних напрямків. Серед них найпопулярнішими стали Єгипет, Туреччина, Польща, Молдова та Румунія. Що цікаво, два роки тому список був схожим – найпопулярнішими у 2019 році стали Польща, Єгипет, Молдова, Чехія та Німеччина. За 2020 рік список популярних напрямків поповнився Мальдівами, Домініканською Республікою, Болгарією та Танзанією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.