Декілька моделів iPhone продають із шаленою знижкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні місяці рітейлери часто зливають базові iPhone 12 mini і iPhone 12 – мабуть, так відбувається через те, що девайси не злетіли на старті. А у «сірих» продавців з маркета ці апарати віддають взагалі по кайфовим цінам. Той же 12 mini вже коштує менше 23 тисяч грн, а за повноцінний iPhone 12 потрібно докинути всього пару тисяч.

Для тих, хто не готовий витрачати такі величезні суми на смартфони, в асортименті у бренду залишилися і відносно старі iPhone 11 і XR . Весь минулий рік ці пристрої повільно дешевшали, а взимку взагалі різко перестали втрачати в ціні. Якщо що, на момент написання поста одинадцятого покоління продається мінімум 20 тис гривень , а у випадку з XR доведеться віддати 12 – 14 тис гривень. Швидше за все, екс-флагмани не дешевшають по одній простій причині: магазинам зараз просто немає сенсу знижувати прайс на те, що і так чудово продається. Найближчим часом немає ніякого резону чекати нових акцій, адже в кращому випадку ви заощадите максимум тисячу. Тому ми радимо робити покупка прямо зараз.

Який айфон брати і в якій конфігурації?

Кращий вибір –  iPhone 11 на 128 Гбайт за 23 тисячі . І ось чому:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Ціни. В цьому випадку різниця у вартості не така величезна – переплатити доведеться всього 3-4 тисячі, що не так вже й багато за мірками Apple.

2. Переплата обгрунтована. Дивіться самі: якщо ви виберете цей девайс замість «X», то отримаєте більш потужний і енергоефективний чіп, допоміжний модуль камери з підтримкою нічного режиму зйомки, додатковий гігабайт ОЗП, корпус з найбільш просунутим стандартом водозащити і більш тривалу підтримку iOS.

3. Надійність. Не доведеться платити 40 тисяч, як за Pro-версію, але при цьому ви отримаєте все такий же збалансований флагман. Можна спокійно користуватися цією моделлю ще кілька років – знову ж таки, спасибі реактивному процесору A13 Bionic, оптимальному сховища на 128 гіг і круту систему камер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.