Кольоровий рідер PocketBook 740 Color буде продаватися в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія PocketBook презентувала нову модель Pocketbook 740 Color, яка оснащена найновішим дисплеєм E Ink new Kaleido, який має діагональ 7.8 дюйма та може відображати 4096 кольорів. У компанії є інший рідер з кольоровим дисплеєм, PocketBook 633 Color, діагональ якого складає 6 дюймів, але оновлена модель краще підходить для читання коміксів, журналів і т.д. 

E Ink new Kaleido – це покращена технологія ePaper E Ink Print Color, яка підтримує більшу яскравість та більш насичені кольори, а також кращий білий фон. Дисплей при цьому залишається енергоефективним, безпечним для зору та не відблискує при попаданні на нього сонячних променів. Роздільна здатність достатньо висока – вона складає 1404 х 1872 пікселі. 

Також слід звернути увагу на підтримку M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 та MP3.ZIP, що сподобається фанатам аудіокниг. Є підтримка Bluetooth для підключення бездротових навушників, а також підтримка 19 книжних та 4 графічних форматів. Девайс оснащений 16 ГБ внутрішньої пам’яті та має можливість розширення об’єму до 32 ГБ, для зарядки та синхронізації є роз’єм USB-C, а також є роз’єм мініджек 3.5 міліметра. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також важливо зауважити, що модель важить лише 225 грамів, завдяки чому є однією з найлегших електронних книг такого формату. Модель буде доступною в Україні вже у березні за ціною 8599 гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.