Стало відомо, які банки популярні в українських фрілансерів та замовників

Завдяки українському сервісу, який спеціалізується на фрілансі та віддаленій роботі, Freelancehunt, ми знаємо, карти яких українських банків минулого року були найпопулярніших у замовників та виконавців різноманітних послуг. Це дозволяє побачити, які тенденції на ринку мобільного банкінгу та які банки варто почати використовувати. 

Топ-5 банків серед українських фрілансерів не змінився в плані банків та місць, але змінилися відсотки, які той чи інший банк займає на ринку. Перше місце все ще належить ПриватБанку, але його позиції у порівнянні з 2019 роком похитнулися і складають 72 відсотків. Ще у 2016 році, нагадаємо, його використовували більше 95 відсотків фрілансерів. 

Друге місце займає Монобанк, який використовують 22 відсотки фрілансерів, тоді як ще рік тому його використовували 11 відсотків. Також у п’ятірку входять Ощадбанк, Альфа-Банк та Райффайзенбанк, показники яких майже не змінилися у порівнянні з 2019 роком. 

У замовників послуг показники майже такі самі, але вони майже не змінилися з 2019 року – у ПриватБанку 68 відсотків, у Монобанку – 22 відсотки. Третє місце займає Райффайзенбанк, а четверте і п’яте – в OTP та Ощадбанку, у яких показник близько 1 відсотка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.