Глава Honor: ми переженемо Huawei і Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор бренду Honor Жао Мінг поділився своїми міркуваннями щодо перспектив на ринку смартфонів. За його словами, Honor тепер абсолютно не залежить від Huawei, і ніщо не заважає зайняти цьому бренду одну з лідируючих позицій.

Жо Мінг заявив, що головною метою Honor в цьому році є випуск флагманських смартфонів, які будуть безпосередньо конкурувати з продукцією Huawei і Apple. Мова йде про представлені недавно моделі Honor V40, А також про ще не анонсовані Honor 40 і Honor Magic. Honor також приділятиме увагу сегменту середньої цінової категорії і в цьому році випустить моделі, які стануть «спадкоємцями» торішніх смартфонів Honor 10X Lite, Honor 9A і Honor Play 4. Крім того, очікується випуск нових планшетів.

Глава Honor висловив надію, що смартфони Honor будуть продаватися так само добре, як пристрої Huawei до введення санкцій в США. Він вважає, що у його бренду є шанс обігнати більшу частину виробників, в тому числі Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лідером ринку смартфонів довгі роки є Samsung, і Huawei разом з Honor в минулому обганяла цю компанію в ряді країн, але через санкції і супутньої їм неможливості встановлювати сервіси Google в Android продажі смартфонів китайського виробника різко знизилися.

Жо Мінг також сказав, що Honor збирається розширювати територію своєї присутності і збільшувати асортимент продукції. Бренд уклав угоди про співпрацю з постачальниками електронних компонентів, в тому числі тими, яким заборонено співпрацювати з Huawei. На смартфонах Honor будуть встановленісервіси Google , що важливо для тих, хто звик ними користуватися.

Звучить так, ніби глава Honor абсолютно точно знає рецепт успіху на ринку смартфонів. У Huawei дійсно вийшло вийти на лідерські позиції, і хто знає – якщо б не санкції в США, можливо, компанія дійсно змогла б довгий час обганяти всіх виробників, включаючи Apple і Samsung. Тепер такий шанс з’явився у Honor.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.