Чергові зміни в правилах користування Facebook з iPhone та iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неоголошена війна між Facebook та Apple продовжується. Найближчим часом соціальна мережа буде повідомляти користувачам, які саме їх дані були використані для показу персоналізованої реклами. Це стосується власників iPhone та iPad. Це реакція Facebook на чергове оновлення правил конфіденційності Apple.

Інформаційне агентство Reuters повідомляє, що Facebook намагається зіграти на випередження, оскільки нова політика конфіденційності Apple може нанести шалений удар по рекламному бізнесу соціальної мережі. Нові сповіщення будуть представлені в форматі повноекранного повідомлення, в якому користувач може дозволити використання його особистих даних для показу персоналізованої реклами в Facebook та Instagram.

Компанія Apple хоче дати право власникам iPhone та iPad самостійно приймати рішення стосовно передачі персональної інформації, яка використовується для формування реклами. Однак Facebook рішуче виступає проти таких змін, оскільки власники гаджетів Apple зможуть повністю відключити рекламу в соціальних мережах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.