З’явилася інформація про смартфон Vivo з чіпсетом MediaTek Dimensity 1100

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У списках девайсів Google Play Console з’явилася згадка про новий смартфон, який фігурує під кодовим модельним номером V2072A. Девайс сертифікований для роботи з додатками Google, що означає, що девайс вже готується до запуску і незабаром має бути презентований. 

Згідно з даними Google Play Console, новий смартфон Vivo отримає новий флагманський чіпсет MediaTek Dimensity 1100, виготовлений за 6-нанометровим техпроцесом. В парі з цим чіпсетом буде працювати 12 ГБ оперативної пам’яті, її тип невідомий. 

У списку Google Play Console також є фото фронтальної панелі смартфона, з чого стало відомо, що модель Vivo V2072A матиме досить великий виріз під фронтальну камеру, а не звичайний чи краплеподібний виріз, оскільки камера тут буде подвійною. Модель буде мати роздільну здатність Full HD+. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки девайс сертифіковано для сервісів компанії Google, що означає, що девайс вийде на міжнародному ринку і не вийде в Китаї. На даний момент невідомо, коли девайс буде анонсовано, але цілком очікувано, що він увійде до модельного ряду Vivo V21, який повинен бути анонсованим вже незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.