OPPO A55 5G офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO презентувала ще один доступний смартфон на китайському ринку. Модель отримала назву OPPO A55 5G та вийде з бюджетним чіпсетом MediaTek Dimensity 700. Однією з головних фішок моделі можна назвати об’ємний акумулятор, який може забезпечити дуже хорошу автономність. Модель буде доступною за ціною 245 доларів або 200 євро. 

За роботу смартфона відповідальний бюджетний чіпсет MediaTek Dimensity 700, який включає два продуктивні ядра Cortex-A76, які працюють на частоті 2.2 ГГц, а також 6 ядер Cortex-A55 на частоті 2 ГГц. В парі з чіпсетом працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ, її об’єм можна розширити за допомогою карти пам’яті microSD. 

На передній панелі розташований IPS-дисплей з діагоналлю 6.5 дюймів, роздільна здатність якого складає HD+, при цьому частота оновлення стандартна – вона складає 60 Гц. У верхній частині дисплея розташований краплеподібний виріз, в якому розташована фронтальна камера з роздільною здатністю 8 МП. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі розташована потрійна основна камера – 13 МП + 2 МП (макро) + 2 МП (портретний сенсор). Модель може зняти відео у FullHD 30 FPS, слоу-мо відео можна знімати у HD. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, який підтримує зарядку потужністю 10W. На боковій грані розташований сканер відбитків пальців. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.