Вчені з США вважають технологію 5G небезпечною для людини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціальна комісія в штаті Нью-Гемпшир в США визнала, що технологія 5G небезпечна для організму. Люди будуть постійно піддаватися впливу радіації на тих рівнях, з якими раніше людство не зустрічалося.

Члени комісії заявляють, що обладнання для мереж 5G буде розміщуватися на високих конструкціях, при цьому випромінювання стане поширюватися на всі боки, охоплюючи не тільки офісні центри, а й житлові будинки. Мова йде про підвищення ризику надмірної тривалого стресу. В результаті можлива поява тривоги і виникнення депресивних станів. У деяких випадках мова може йти про виникнення хвороби Альцгеймера.

Масове впровадження в великих і малих містах устаткування 5G необхідно контролювати. Для цього слід вирішувати питання на локальному рівні. Рекомендується збирати петиції проти масової установки подібних стільникових антен і направляти їх в органи місцевої влади.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.