Стало відомо, як виглядатиме iPad mini 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися зображення iPad mini шостого покоління, який повинен вийти на ринок вже цього року. Зображення опублікували інсайдери, завдяки чому нам стало відомо більше про те, які фішки отримає девайс. Головним нововведенням стане фронтальна камера у верхній центральній частині iPad mini, яку не стане можливо включити у верхню рамку через те, що та буде надто тонкою. 

Також, очевидно, девайс не буде оснащений системою датчиків True Depth, через що буде неможливим розблокування за допомогою Face ID. Натомість буде використовуватися піддисплейний сканер відбитків пальців, який стане альтернативним методом для розблокування девайса. Можливо, що в цьому плані рендери неточні і сканер буде розташований у кнопці включення, як у iPad Air останнього покоління. 

Слід також звернути увагу на те, що піддисплейний сканер відбитків пальців означає, що планшет буде використовувати OLED-дисплей. Завдяки цьому діагональ дисплея виросте з 7.9 дюйма до 9.15 дюйма при збереженні тих самих габаритів самого планшета. Очікується, що планшет буде презентований у березні, тому у Мережі повинні з’являтися нові подробиці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.