WhatsApp вирішив почекати з новою політикою конфіденційності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp вирішив відкласти внесення змін до політику конфіденційності, в рамках якої передбачається обмін даними з Facebook. Інформація про це з’явилася в офіційному блозі месенджера.

Повідомляється, що навколо зміни користувальницьких умов WhatsApp виникло багато недостовірної інформації, яка набула масового поширення. У зв’язку з цим компанія вирішила нагадати про свої принципи.

«В основі WhatsApp лежить просте правило: все, чим ви ділитеся з друзями і рідними, залишається між вами і вашими співрозмовниками. Це означає, що ми маємо намір завжди забезпечувати безпеку вашого спілкування за допомогою наскрізного шифрування, завдяки якому доступ до вашої особистої листуванні не матимуть ні WhatsApp, ні Facebook. Саме тому ми не зберігаємо журнали листування і дзвінків наших користувачів. Крім того, у нас немає доступу до даних про місцезнаходження і ми не надаємо Facebook інформацію про ваших контактах », – WhatsApp.

Представники компанії підкреслюють, що зміни в політиці конфіденційності не зачіпають їх основні принципи. Вони пропонують нові можливості для спілкування з компаніями і брендами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми вирішили продовжити термін розгляду і прийняття наших умов користувачами. Ми не маємо наміру блокувати або видаляти будь-чиї акаунти 8 лютого. Крім того, ми плануємо активно працювати над тим, щоб розвіяти чутки про принципи конфіденційності та безпеки спілкування в WhatsApp. Потім ми поступово почнемо пропонувати нашим користувачам ознайомитися з новою політикою до 15 травня, коли нові можливості для компаній почнуть діяти », – WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.