Вихід DisplayPort 2.0 відклали через пандемію коронавірусу COVID-19

У середині 2019 року організація VESA, презентувавши новий стандарт DisplayPort 2.0 (який став першим відчутним оновленням DisplayPort з середини 2016 року), розповіла нам, коли слід очікувати виходу перших моделей з його підтримкою. Тоді очікувалося, що вони з’являться на ринку вже до кінця минулого, 2020 року. 

Вказаний термін пройшов, але на ринку немає жодного рішення з підтримкою DisplayPort 2.0. Згідно зі словами представників компанії VESA, його не вийшло впровадити у вказаний термін – головною причиною, зрозуміло, стала пандемія коронавірусу COVID-19. Через пандемію стало неможливим проведення заходів PlugTest, на яких збираються інженери та розробники різних компаній для обговорення різних нюансів реалізації нових стандартів у продуктах та розробки відповідних рішень. 

Переважно компанія VESA проводить такі заходи по декілька разів на рік, але минулого року не був проведений жоден. Очікується, що наступний PlugTest буде проведений весною цього року. Враховуючи це, слід очікувати появи перших продуктів з підтримкою DisplayPort 2.0 вже у другій половині цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я