Samsung готує новий революційний пристрій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung є одним з декількох виробників гаджетів, які так люблять споживачі і хочуть, що б куплений гаджет був як з обкладинки глянцевого журналу – блискучий і барвистий! В останні десять років на ринку цифрових технологій з’явилося таке слово як Slim, про це говорить Скотт Бірнбаум, віце-президент LCD Samsung.

«По-перше, щоб все круто, має бути все тонке». Slim профіль переважає вже практично у всіх мобільних пристроях, цифрових камерах і MP3-плеєрах, де невеликі розміри має певну практичну користь. В цьому році, тенденція припала на великі, цифрові товари, такі як: комп’ютер, телевізор і т. і. Samsung говорить, що це працює на зниження розміру кожного елемента цифрового пристрою. Samsung випустила останній телевізор товщиною не більше третину дюйма. Але і цього мало, компанії має намір зробити їх ще тонші, заявив Бірнбаум.

«Ми вважаємо, що телевізори будуть ставати кристалом мистецтва, що висить на стінах вашого будинку».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія продемонструвала деякі з технологій, на тлі нових тонких продуктів на прес-конференції в середу. “Samsung грає в різних областях бізнесу електроніки з жорстких дисків на флеш і пам’яті”, говорить Олександр Рода, аналітик ISuppli, фірми маркетингових досліджень.

«Тому, коли вони намагаються зробити всі, тонкі продукти, вони його роблять гідно». Samsung також сказав, що йде робота над створенням нового 2,5-дюймового жорсткого диска, який може зберігати 640 гігабайт даних. Диски зможуть обертатися зі швидкістю до 7200 оборотів в хвилину.

Це найшвидший жорсткий диск від Samsung – але і суперники добилися більшого успіху, каже він. «У мене є диск на 10000 об / хв, який використовував, коли я збирав свій комп’ютер майже рік тому», говорить Уолш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.