Новини України та Світу

Смартфон Samsung Galaxy A71 суттєво подешевшав

Share

Минулорічний хіт серед українців від південнокорейського виробника Samsung – Galaxy A71 на початку 2021 року значно впав в ціні в офіційній роздробі. Це смартфон вище середнього сегменту, його вартість на старту продажів склала 11 999 гривень. Тепер же, його цінник опустився до позначки 9 999 гривень, а це означає, що він подешевшав на 2 тисячі гривень.

Втім, варто відзначити, що в неавторизованих продавців вартість знизилась ще більше, мінімальна ціна, яку можна знайти на українському ринку складає — 9 297 гривень, згідно аналітичного ресурсу цін e-katalog. Однак, купуючи в так званих “сірих” продавців, Ви ризикуєте залишитись без гарантійного обслуговування.

Нагадаємо його потужні характеристики, адже смартфон завоював серця багатьох українців, і ще досі знаходиться в топі продажів у багатьох великих мережах мобільної електроніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A71 оснащений величезним 6,7-дюймовим SUPER AMOLED дисплеєм в дизайні Infinity-O. Роздільна здатність дисплея становить 2400 на 1080 пікселів. Співвідношенням сторін екрану дорівнює 20:9. В отворі екрану вбудована 32 МП фронтальна камера.

Працює Galaxy A71 на восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 730 з 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті. Доступні версії і з меншим об’ємом пам’яті. На задній панелі розташовані 4 камери. Основна камера в смартфоні має 64-мегапіксельний модуль. Також є надширококутний 12 МП модуль з кутом 123-градусів, 5 МП макро-камера і 5 МП камера для створення ефекту розмиття. Підтримується стабілізація зображення.

Samsung Galaxy A71 отримав гігантську батарею ємністю 4000 мАг, крім того він підтримує швидку 25 Вт зарядку. Пристрій оснащений вбудованим сканером відбитків пальців і має глянсову задню панель, оформлену в градієнтному стилі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024

    Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

    Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує…

    08.05.2024

    Що буде, якщо телефон вимкнути під час оновлення

    Уявіть, що телефон запустив оновлення ПЗ і раптом його випадково відключили від мережі. Завантаження останньої версії…

    08.05.2024

    На Kickstarter з’явився потужний зовнішній акумулятор із прозорим корпусом

    Shargeek 140 від компанії Sharge Tech - це портативне джерело енергії, укладене в прозорий корпус,…

    08.05.2024

    Які датчики встановлені у камері нового iPad Pro

    Нещодавно представлені моделі iPad Pro з OLED-екранами отримали розширений набір сенсорів. Крім безпосередньо камери та…

    08.05.2024