Смартфон Samsung Galaxy A71 суттєво подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулорічний хіт серед українців від південнокорейського виробника Samsung – Galaxy A71 на початку 2021 року значно впав в ціні в офіційній роздробі. Це смартфон вище середнього сегменту, його вартість на старту продажів склала 11 999 гривень. Тепер же, його цінник опустився до позначки 9 999 гривень, а це означає, що він подешевшав на 2 тисячі гривень.

Втім, варто відзначити, що в неавторизованих продавців вартість знизилась ще більше, мінімальна ціна, яку можна знайти на українському ринку складає — 9 297 гривень, згідно аналітичного ресурсу цін e-katalog. Однак, купуючи в так званих “сірих” продавців, Ви ризикуєте залишитись без гарантійного обслуговування.

Нагадаємо його потужні характеристики, адже смартфон завоював серця багатьох українців, і ще досі знаходиться в топі продажів у багатьох великих мережах мобільної електроніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A71 оснащений величезним 6,7-дюймовим SUPER AMOLED дисплеєм в дизайні Infinity-O. Роздільна здатність дисплея становить 2400 на 1080 пікселів. Співвідношенням сторін екрану дорівнює 20:9. В отворі екрану вбудована 32 МП фронтальна камера.

Працює Galaxy A71 на восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 730 з 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті. Доступні версії і з меншим об’ємом пам’яті. На задній панелі розташовані 4 камери. Основна камера в смартфоні має 64-мегапіксельний модуль. Також є надширококутний 12 МП модуль з кутом 123-градусів, 5 МП макро-камера і 5 МП камера для створення ефекту розмиття. Підтримується стабілізація зображення.

Samsung Galaxy A71 отримав гігантську батарею ємністю 4000 мАг, крім того він підтримує швидку 25 Вт зарядку. Пристрій оснащений вбудованим сканером відбитків пальців і має глянсову задню панель, оформлену в градієнтному стилі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.