З’явилися характеристики та рендери Xiaomi Mi 11 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi минулого тижня презентувала свій флагманський смартфон Xiaomi Mi 11, і поки ми очікуємо виходу Pro-версії, яка має вийти у лютому, з’явилися дані й про Lite-версію моделі. Завдяки великому витоку інформації у нас вже є досить багато даних про новий середньобюджетний смартфон Xiaomi. 

Згідно з витоками інсайдерської інформації, за роботу смартфона буде відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 732G, в парі з яким працюватиме 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті при цьому складе 128 ГБ. На передній панелі буде IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Зліва у верхній частині смартфона буде розташована фронтальна камера. 

На задній панелі розташована основна камера, яка складається з головного сенсора на 64 МП, ультраширокого на 8 МП та макро на 5 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом близько 5000 мАг, а також підтримка швидкої зарядки. Також інсайдер розкрив ціну смартфона, яка повинна бути на рівні близько 350 доларів під час виходу цієї моделі на міжнародному ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.