Dell презентувала новий широкоформатний монітор UltraSharp 40 Curved

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Dell перед початком виставки CES 2021 презентувала оновлений модельний ряд моніторів, однією з головних моделей став U4021QW, який буде продаватися під назвою UltraSharp 40 Curved. Це перший 40-дюймовий широкоформатний монітор компанії Dell, який характеризується настільки широким відношенням сторін. 

Реклама

Модель оснащена загнутою IPS-панеллю з роздільною здатністю WUHD (5210 х 2160 пікселів), частота оновлення якої складає 60 Гц, час відгуку – 5 мілісекунд. Виробник заявляє 100% охоплення sRGB та Rec.709, а також 98% DCI-P3. Завдяки технології власної розробки Dell, яка називається ComfortView Plus, доля синього у підсвітці знижується без суттєвого впливу на кольорову температуру. 

Монітор оснащений стереофонічними динаміками потужністю 18W, відеовиходом DisplayPort 1.4, двома HDMI 2.0, Thunderbolt 3, чотирма USB-A 3.2 Gen 2 і одним USB-C 3.2 Gen 2, а також RJ-45. У монітора є підтримка PXE Boot та Wake-on-LAN, а також Picture-in-Picture, Picture-by-Picture, KVM та Auto-KVM. Модель поступить у продаж за ціною 2100 доларів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: