Apple представить AirTags і пристрій доповненої реальності в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує випустити свої маячки для відстеження предметів AirTags, пристрій для роботи з доповненою реальністю і інші нові продукти в 2021 році. Про це повідомляє авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо.

Очікується, що AirTags допоможуть відслідковувати свої особисті речі, такі як ключі, гаманці, рюкзаки, за допомогою програми «Локатор». Попередні чутки також вказують, що Apple працює над гарнітурою і окулярами для доповненої реальності (AR). Куо не уточнює, яке саме пристрій компанія представить в 2021 році.

Крім цього аналітик повідомив, що Apple планує випустити протягом року нові AirPods, розширити лінійку комп’ютерів Mac на процесорах M1 і свої перші пристрої з дисплеями Mini-LED. Ранні витоку вказували, що дисплеї нової технології отримають 12,9-дюймовий iPad Pro і ноутбуки MacBook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Куо раніше заявляв, що Apple випустить оновлені моделі MacBook Pro з 14-і 16-дюймовими екранами Mini-LED і чіпами M1 в 2021 році, а також оновлений MacBook Air з новим дисплеєм і процесором власної розробки в 2022 році. Купертіновци оголосили на минулорічній конференції для розробників WWDC, що переведуть всі комп’ютери Mac на Apple Silicon протягом двох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.