Експерти назвали найкращий продукт року від Аpple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти авторитетного видання про Apple-гаджетах 9to5mac назвали кращі девайси 2020 року, випущені компанією Тіма Кука. Всі автори зробили вибір на користь нових Mac – якщо конкретно, ультрабука на чіпі M1.

Вісім редакторів медіа назвали той чи інший комп’ютер Apple найкращим гаджетом року. Актуальні смартфони взагалі не потрапили в рейтинг. Автори відзначили високу продуктивність, чудову автономність і революційність нових Mac на чіпі M1.

Переміг MacBook Air – мабуть, найбільш збалансований і крутий девайс на власному процесорі Apple. Його вибрали пристроєм року семеро з вісьмох штатних авторів 9to5mac.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Я думаю, що в найближчі роки значно менше людей виберуть настільні комп’ютери, якщо порівнянна потужність буде доступна в ноутбуках без кулера» – так описав своє захоплення засновник видання Сет Вайнтрауб.

«Я використовую базову модель MacBook Air M1, і це кращий Mac, на якому я працював за останні роки» , – зауважив провідний редактор медіа Ченс Міллер. Єдиним автором, який схвалив Air, але закинув шепотку скепсису, керівник SMM-напрямку Стівен Холл. Хол зізнався, що повернув MacBook Air назад в магазин, але лише тому, що для його діяльності потрібен більш продуктивний комп.

Представлений 10 листопада MacBook Air має процесор M1, який, за словами Apple, краще оптимізований під залізо і софт, ніж чіпи від Intel. Ультрабук має від 8 Гбайт ОЗП, диск на 512 Гбайт, акумулятор, який забезпечує до 15 годин автономної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.