Lifecell тепер підтримує документи з “Дії”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Lifecell, який входить до так званої “Великої трійки” українських операторів, почав підтримувати шерінг електронних варіантів документів, які використовуються для пдтвердження особи, з мобільного додатку “Дія”. У першу чергу це буде важливо при реєстрації мобільного номера в Lifecell, оскільки, коли абонент погоджується на передачу даних, вони автоматично будуть підвантажені у внутрішні системи оператора. 

Скористатися всіма перевагами такого рішення зможуть абоненти Lifecell, у яких є встановлений мобільний додаток “Дія 2.0”, які подаватимуть заяву на реєстрацію номера у салоні мобільного оператора. Їм слід буде лише відкрити відповідний документ для підтвердження особи та показати штрих-код зі згенерованим номером. Після введення цього номера працівником Lifecell буде поданий запит на отримання даних, і після підтвердження цього запиту клієнтом у системи Lifecell за декілька секунд з’явиться копія документа. 

На даний момент завдяки додатку “Дія” мобільному оператору Lifecell для підтвердження особи на даний момент можна подати цифрову копію ID-карти та закордонного паспорта. За словами представників оператора, саме реєстрація мобільного номера за документами є найкращим методом захисту SIM-карти від різноманітних шахрайських схем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.