Стали відомі характеристики Samsung Galaxy A32 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung незабаром повинна презентувати свій середньобюджетний смартфон Galaxy A32 5G, який має стати найдешевшим смартфоном Samsung з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. Раніше модель з’являлася у різноманітних витоках інформації, завдяки чому нам ставали відомі певні деталі про її характеристики, а зараз вона пройшла сертифікацію FCC, завдяки чому стали відомі її ключі характеристики та фішки. 

Samsung Galaxy A32 5G буде поставлятися зі зарядним блоком потужністю 15W. Модель фігурує під кодовим номером SM-A326J, і цей специфічний варіант буде поставлятися з бендами 5G 28/78/78. Також зараз стало відомо, що у нього буде підтримка безконтактної оплати завдяки модулю NFC. 

Смартфон буде оснащений 6.5-дюймовим дисплеєм з краплеподібним вирізом під фронтальну камеру, корпус буде виконаний з пластику. На задній панелі буде основна потрійна камера з головним сенсором 48 МП та LED-спалахом, характеристики решти сенсорів поки залишаються невідомими. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Товщина смартфон складе 9.1 міліметра, за його роботу буде відповідальна операційна система Android 11 з оболонкою OneUI 2.5. Сканер відбитків пальців буде вбудовано у кнопку включення, що вказує на можливе використання IPS-панелі. На даний момент ціна смартфона, його об’єми пам’яті та кольори залишаються невідомими, але дані про це повинні з’явитися вже ближче до презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.