Kyivstar презентував новий сезон “Смартфону для батьків”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar створив для свого соціального проекту нові освітні відеоуроки, призначені для людей середнього та похилого віку. За допомогою цих роликів глядачі зможуть дізнатися, як можна оплатити послуги онлайн, які є базові принципи інтернет-безпеки та як використовувати соціальні мережі. 

За весь час існування даного проекту його переглянули понад 120 тисяч глядачів, а у навчальних відео на YouTube вже більше 100 тисяч переглядів. Проект був підтриманий Міністерством цифрової трансформації України, а на початку цього року ролики були розміщені на “Дія.Цифрова освіта”. Також освітньому проекту вдалося отримати премію European Excellence Awards. 

Нагадаємо, що дана ініціатива була заснована мобільним оператором Kyivstar у вересні минулого року, її ціллю була допомога людям старших поколінь у освоєнні сучасних смартфонів, а також стирання межі в цифровій освіті між поколіннями. Курс включає багато відеоуроків, завдяки яким пенсіонери ознайомляться з можливостями свого девайса та зможуть використовувати всі необхідні онлайн сервіси. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.