Reddit придбала конкурента TikTok під назвою Dubsmash

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найбільших новинних форумів у світі, Reddit заявив про покупку платформи Dubsmash – прямого конкурента TikTok на американському ринку. Dubsmash продовжить існувати, як окрема платформа, але Reddit «запозичить» деякі інноваційні інструменти платформи для власних потреб.

Як це зазвичай буває з великими світовими компаніями, Reddit не цікавить платформа Dubsmash як така. Мова йде про покупку технології, яка дозволяє створювати короткі ролики. Інструменти Dubsmash надалі будуть інтегровані в Reddit.

Також, однією з причин придбання Dubsmash стала для користувача база додатку. На американському ринку Dubsmash по числу користувачів поступається тільки TikTok, а короткі ролики в Dubsmash проглядаються понад мільярд разів за місяць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В офіційному повідомленні Reddit говориться наступне:

«У той час як Dubsmash буде підтримувати власну платформу і бренд, ми також з нетерпінням чекаємо можливості об’єднати наші команди, щоб комбінувати унікальний досвід розробників Dubsmash і механізми Reddit, спрямовані на збільшення чисельності спільноти».

Таким чином, Reddit прагне розширити користувальницьке охоплення, а також привнести певний новий досвід створення контенту. Сума угоди не розголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.