Huawei MatePad Pro 2 вийде на власній операційній системі компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Huawei минулого року з’явилися серйозні проблеми після того, як США наклали санкції на компанію, через що американським технологічним гігантам (у першу чергу Google) заборонили вести торгівлю з Huawei. Це вилилося в те, що компанія не може випускати рішення з сертифікованою операційною системою Android, через що почала розробляти власні альтернативи. 

Як відповідь, компанія Huawei презентувала власну операційну систему HarmonyOS, яка повинна бути відповідальна за роботу багатьох її майбутніх девайсів. Нам вже було відомо раніше, що Huawei планує презентувати свій перший смарт-годинник на HarmonyOS, а зараз з’явилися дані щодо планів по презентації планшета на цій операційній системі.

Очікується, що версія HarmonyOS для планшетів Huawei MatePad отримає назву PadOS, а першим рішенням на ній повинен стати Huawei MatePad Pro 2, який повинен вийти вже у першому кварталі наступного року. Очікується, що планшет отримає OLED-дисплей з діагоналлю 12.9 дюйма та частотою оновлення 120 Гц. За його роботу повинен відповідати чіпсет HiSilicon Kirin 9000.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.