Ulefone Armor 10 5G поступив у масове виробництво

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Ulefone недавно презентувала свій флагманський смартфон Armor 10 5G, і він став дуже непоганим варіантом для фанатів захищених смартфонів, яким потрібна підтримка роботи в мережах п’ятого покоління. Зараз компанія офіційно підтвердила поступлення смартфона у масове виробництво, а також розповіла про проведення тестів на надійність. 

Нагадаємо, що у Ulefone Armor 10 5G є захист за стандартом IP68/IP69K від води, пилу та падінь. За роботу смартфона відповідальний чіпсет MediaTek Dimensity 800 5G, в парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Модель оснащена основною квадрокамерою з головним сенсором 64 МП. 

Смартфон оснащений дисплеєм з діагоналлю 6.67 дюйма та роздільною здатністю FullHD+. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5800 мАг, у якого є підтримка швидкої бездротової зарядки потужністю 15W. Очікується, що смартфон отримає оновлення до операційної системи Android 11 на початку наступного року. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент Ulefone Armor 10 5G доступний за ціною 399 доларів, що є досить непоганою ціною у порівнянні з іншими захищеними смартфонами, у яких є підтримка роботи в мережах п’ятого покоління. Також перші 700 покупців на онлайн-платформі Banggood можуть виграти безкоштовний годинник Ulefone Watch, який при звичайній покупці коштує 40 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.