Новий чіпсет MediaTek буде потужнішим за Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія MediaTek працює над своїми першими 6-нанометровими чіпсетами і все схоже на те, що їх буде три, причому всі будуть належати до модельного ряду Dimensity. Середня модель, MT6893, максимально близька до виходу, і зараз стало відомо, що у тесті продуктивності AnTuTu вона перемагає Qualcomm Snapdragon 865. 

Зараз у Мережі з’явилися результати тестування MT6893, в яких можна побачити, що насправді собою являє цей чіпсет та яку потужність він може запропонувати. Він трохи відстає від Qualcomm Snapdragon 865 в плані продуктивності центрального процесора, але оснащений потужнішим графічним адаптером. В якості тестового зразка використовувався смартфон з 8 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ внутрішньої пам’яті та Full HD+ дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц. 

MediaTek MT6893 включає в себе чотири процесорні ядра Cortex-A78 – одне флагманське на частоті 3.0 ГГц та три продуктивні на частоті 2.6 ГГц, а також чотири енергоефективні Cortex-A55. Така сама конфігурація використовується у Exynos 1080. За графічну складову відповідальне графічне ядро Mali-G77 MC9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.