Новини України та Світу

Новий iPhone 12 Mini рекордно подешевшав на початку продажу

Share
Час читання: 2 хв.

Не пройшло і двох тижнів після анонсу Айфон 12 Міні в Україні, як всі авторизовані продавці компанії Apple знизили його цінник від 4-ох до 5-ти тисяч гривень, а неофіційні ритейлери ще більше.

Природно, що найбільше вартість знизилась за найвищу конфігурацію пам’яті у 256 Гігабайт, його стартова ціна становила 38 999 гривень, зараз його продають за 33 999 гривень. Найменшу конфігурацію флеш-пам’яті у 64 Гб продають за 27 999 гривень, проти колишніх 31 999 гривень, і середню конфігурацію на 128 ГБ постійної пам’яті продають за 29 999 гривень, проти початкових 33 999 гривень.

Варто відзначити, що вартість знизили і неофіційні представники компанії, згідно пошукової системи “Google Пошук” найменшу ціну пропонує магазин Cactus – 25 749 гривень за 64 Гігабайт, що еквівалентно 903 доларам США за поточним курсом, для порівняння в офіційних ритейлерів вартість становить 1053 долари США. Однак, коли ви купуєте в так званих “сірих” продавців Ви ризикуєте залишитись без гарантійного обслуговування.

Нагадаємо, цьогоріч бренд Apple відклав презентацію своїх флагманів через всесвітню пандемію коронавірусу, через це на початку у продажу поступили не всі моделі нових айфонів 12.

Всесвітній продаж iPhone 12 Mini розпочався 13 листопада, в Україні – 20 листопада. Він отримав оновлений 5,4 дюймовий дисплей Super Retina XDR із захисним покриттям Ceramic Shield, який в 4 рази краще захищає смартфон від ударів, таким чином він найменший у світі з безрамковим дизайном, всередину нього вбудували найпотужніший чип у 2020 році A14 Bionic, що дозволяє йому швидко виконувати будь-які операції, ігри, та працювати в мережах 5-го покоління 5G ( це не актуально для України зараз).

Ба більше, він отримав оновлені збільшені лінзи, які дозволяють робити ще кращі знімки, зазначимо, він отримав 12 мегапіксельну ширококутну і надширококутну камери, лінзи здатні робити знімки в нічному режимі на два об’єктиви, селфі камера теж 12 Мп, однак її теж вдосконалили, знімки стали більш деталізованими, батарея в нього на 2227 мА* г, що в наш час досить скромно, проте через потужний чип з ним можна провести легко активний день.

 

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

    Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a.…

    30.09.2024

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024