Новий iPhone 12 Mini рекордно подешевшав на початку продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не пройшло і двох тижнів після анонсу Айфон 12 Міні в Україні, як всі авторизовані продавці компанії Apple знизили його цінник від 4-ох до 5-ти тисяч гривень, а неофіційні ритейлери ще більше.

Природно, що найбільше вартість знизилась за найвищу конфігурацію пам’яті у 256 Гігабайт, його стартова ціна становила 38 999 гривень, зараз його продають за 33 999 гривень. Найменшу конфігурацію флеш-пам’яті у 64 Гб продають за 27 999 гривень, проти колишніх 31 999 гривень, і середню конфігурацію на 128 ГБ постійної пам’яті продають за 29 999 гривень, проти початкових 33 999 гривень.

Варто відзначити, що вартість знизили і неофіційні представники компанії, згідно пошукової системи “Google Пошук” найменшу ціну пропонує магазин Cactus – 25 749 гривень за 64 Гігабайт, що еквівалентно 903 доларам США за поточним курсом, для порівняння в офіційних ритейлерів вартість становить 1053 долари США. Однак, коли ви купуєте в так званих “сірих” продавців Ви ризикуєте залишитись без гарантійного обслуговування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, цьогоріч бренд Apple відклав презентацію своїх флагманів через всесвітню пандемію коронавірусу, через це на початку у продажу поступили не всі моделі нових айфонів 12.

Всесвітній продаж iPhone 12 Mini розпочався 13 листопада, в Україні – 20 листопада. Він отримав оновлений 5,4 дюймовий дисплей Super Retina XDR із захисним покриттям Ceramic Shield, який в 4 рази краще захищає смартфон від ударів, таким чином він найменший у світі з безрамковим дизайном, всередину нього вбудували найпотужніший чип у 2020 році A14 Bionic, що дозволяє йому швидко виконувати будь-які операції, ігри, та працювати в мережах 5-го покоління 5G ( це не актуально для України зараз).

Ба більше, він отримав оновлені збільшені лінзи, які дозволяють робити ще кращі знімки, зазначимо, він отримав 12 мегапіксельну ширококутну і надширококутну камери, лінзи здатні робити знімки в нічному режимі на два об’єктиви, селфі камера теж 12 Мп, однак її теж вдосконалили, знімки стали більш деталізованими, батарея в нього на 2227 мА* г, що в наш час досить скромно, проте через потужний чип з ним можна провести легко активний день.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.