АЛЛО запускає власного поштового оператора АЛЛО Express

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія АЛЛО офіційно запускає нового поштово-логістичного оператора АЛЛО Express, який буде працювати на всій території України. АЛЛО Express буде займатися доставкою та видачею посилок при замовленнях з сайту Алло. Відділення планується розташувати у 140 українських містах. 

Крім класичних поштових послуг, АЛЛО Express буде надавати фінансові послуги разом зі своїм партнером EPS, у число яких буде входити відкриття рахунків у системі “Електрум” та інші фінансові послуги, у тому числі й переказами коштів. Вже найближчим часом послуга буде доступна у всіх відділеннях АЛЛО Express. 

Також компанія планує розвиток декількох форматів поштових відділень, у тому числі й за межами існуючих магазинів АЛЛО. Вже наступного року покупці зможуть отримати всі замовлення, оформлені на сайті АЛЛО, у відділеннях АЛЛО Express. Також оператор буде підтримувати кур’єрську доставку. На даний момент невідомо, якими будуть тарифи та терміни запуску сервісу, але він гарантовано почне працювати вже наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.