Мінцифри та MEGOGO запустили освітній подкаст

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство цифрової трансформації разом з медіамайданчиком MEGOGO презентували спільний проект – це серія подкастів, які створені за мотивом серіалів про цифрову грамотність. Подкасти будуть доступні на безкоштовній основі. 

Зараз користувачам доступні подкасти “Безпека дітей в інтернеті” та “Дружелюбні цифрові фінанси”, сумарно є 8 випусків, і їхня кількість повинна рости з часом. Незабаром мають з’явитися випуски про сучасне резюме для роботи онлайн, бізнес-сервіси та інструменти цифрової демократії. Подкаст про безпеку дітей у Мережі розповість про правила спілкування в Інтернеті та багато інших цікавих та корисних речей, а подкаст про цифрові фінанси дозволить усвідомити правила формування сімейного бюджету, розділення дебетової та кредитної карт, а також детально ознайомитися з депозитами та кредитами. 

Ці подкасти можна знайти у розділі “Audio” мобільного додатку MEGOGO, який доступний і для операційної системи iOS, і для операційної системи Android. Також він доступний для CarPlay та Android Auto. Крім цього, у подкастів є можливість попередньо завантажити випуски, щоб потім прослухати їх без підключення до інтернету. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.