PowerColor планує презентувати відеокарту RX 6800 Red Dragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент на ринку доступні лише референсні варіанти відеокарт AMD Radeon RX 6800 XT та Radeon RX 6800, а от варіанти від партнерів будуть презентовані вже у середу, 25 листопада. Зразки цих відеокарт вже потрапили в руки оглядачів, завдяки чому ми можемо побачити, як вони виглядатимуть. Зараз у Мережі з’явилися зображення моделі виробництва PowerColor, який увійде у модельний ряд Red Dragon. 

Очікується, що компанія PowerColor презентує три модельні ряди відеокарт RX 6000, в число яких ввійде Red Devil, Red Dragon та ще один невідомий модельний ряд, який нагадує охолодженням Red Dragon. Також очікується вихід лімітованих варіантів Red Devil LC та Red Devil Limited Edition.

 

Red Dragon переважно виходять у досить строгому дизайні. Система охолодження з чорним кожухом буде включати три вентилятори. Судячи з зображень, товщина система охлодження така, що карта займатиме більше двох стандартних слотів у ПК. У карти є два 8-пінові роз’єми живлення та нестандартний набір аудіороз’ємів. На відміну від референсної відеокарти, Red Dragon не оснащена USB-C. Тактова частота відеокарти поки невідома. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.