Власники iPhone 12 mini скаржаться на чутливість сенсорного дисплея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі власники нового смартфона iPhone 12 mini звернули увагу на проблему з чутливістю сенсора на екрані блокування. Така особливість проявляється в роботі мобільних пристроїв з моменту їх першого включення. Причому, жодна інша модель серії iPhone 12 не демонструє такої особливості роботи — це притаманно тільки компактній моделі.

Як заявляє один з власників iPhone 12 mini, проблема з чутливістю проявляється тільки на екрані блокування. Виклик ліхтарика або спроба керувати відтворенням музики натисканням на іконки на екрані блокування іноді не приводять ні до якого результату. Також можливі проблеми з жестом знизу вгору. Але після розблокування смартфона сенсорна панель вже працює належним чином. Схожі повідомлення різних користувачів з’являються на ресурсах MacRumors і Reddit.

Було висловлено припущення, що відсутність необхідної реакції сенсора є наслідком проблем провідності або заземлення. Деякі власники iPhone 12 mini виявили, що проблема з чутливістю сенсора зникає тоді, коли мобільний пристрій підключено до зарядного пристрою в розетці, або якщо доторкнутися до рамки смартфона без чохла. Тим не менш, це не можна назвати постійним рішенням проблеми, особливо якщо враховувати вартість iPhone 12 mini ($ 699 або $ 729, в залежності від умов придбання).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.