AOC та Porsche Design презентували монітор за ціною 29999 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія AOC разом з Porsche Design офіційно презентувала новий монітор Porsche Design AOC AGON PD27, який повинен надати користувацький досвід, який нагадує керуванням автомобілем. У моделі є хороші характеристики, красивий дизайн та досить широкий набір можливостей.

AGON PD27 оснащений матрицею з роздільною здатністю Quad HD, частота оновлення складає 240 Гц. У моделі є технологія AMD FreeSync Premium Pro, яка дозволяє забезпечити відображення без розривів. Є сертифікація VESA DisplayHDR 400, вигин 1000R та VA-матриця яскравістю 550 ніт, яка дозволяє комфортно грати при будь-якому освітленні.

Модель оснащена сріблястою підставкою, яка нагадує каркас гоночного автомобіля. Що цікаво, монітор може проектувати різнокольорові логотипи на стіл, є підсвітка задньої панелі, завдяки якій ігровий процес стає цікавішим. У монітора є інфрачервоний кейпад, який дозволяє швидко отримати доступ до налаштувань та ігрових пресетів монітора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потужність стереодинаміків складає 5W, є підтримка звуку DTS. У моделі також є концентратор USB 3.2 з чотирма роз’ємами, двома роз’ємами HDMI 2.0 і двома роз’ємами DisplayPort 1.4. Очікується, що модель вийде вже в середині цього місяця, орієнтовна ціна якого складає 29999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.