У Києві тепер є онлайн-карта сміттєвих контейнерів з розкладом вивезення сміття

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київське комунальне підприємство “Київкоммунсервіс” повідомив, що тепер у Києві з’явилася інтерактивна карта з корисною інформацією різного роду. Новий веб-сервіс називається “MapTrackBin”. 

За допомогою цього сервісу можна дізнатися, за яким розкладом вивозять сміття біля того чи іншого дому. Також він дозволяє побачити наявність контейнерів на відповідних місцях, дізнатися тип контейнера та до якого дому він прив’язаний. Є і юридична інформація, у якій вказано, яка юридична особа прив’язана до контейнерної площадки, а також об’єми відходів, які включені у розклад вивозу.

Також можна переглянути, контейнери якого типу де доступні. Контейнери, позначені фіолетовим кольором, призначені для збору сухих відходів, жовтим кольором – для скла, зеленим кольором – для пластику, синім кольором – для паперу, а чорним кольором – підземні контейнери. Слід також додати, що з 1 листопада буде доступна також можливість здавати поліетиленові пакети. Це буде доступно у більш ніж 100 пунктах прийому вторсировини. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.