Xiaomi презентувала швидку зарядку потужністю 20W для iPhone 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple прийняла рішення забрати зарядний пристрій з комплекту iPhone 12, залишивши лише кабель Lightning на USB-C. Що цікаво, це тепер стосується і iPhone 11, і iPhone XR, і iPhone SE (2020) – тобто всіх актуальних моделей компанії, незважаючи на те, що вони вийшли до презентації iPhone 12. 

Реклама

Зараз компанія Xiaomi презентувала альтернативне рішення для покупців нових iPhone, що буде досить актуально, враховуючи, що ціна офіційного адаптера досить висока. Альтернативний зарядний блок від Xiaomi підтримує технологію швидкої зарядки Power Delivery, яка дає можливість заряджати смартфон з потужністю 20W. Цей адаптер підтримує всі смартфони Apple останніх років, включно з буквально декілька тижнів тому анонсованим iPhone 12. Зарядний блок при цьому коштує лише 5 доларів. 

Також смартфон може швидко заряджати iPhone 11 та Xiaomi Mi 10, підтримує багато сучасних протоколів швидкої зарядки та може швидко заряджати навіть iPad Pro, Nintendo Switch та Samsung Galaxy S10. Зарядний блок буде доступним у єдиному білому кольоровому варіанті, а його вага складає 43.8 грама. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ