Нещодавно анонсований «розумний» годинник Apple Watch SE значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple на своєму онлайн-заході 15 вересня представила свої нові моделі «розумних» годинників Apple Watch SE та Apple Watch 6. Виробник на презентації зробив акцент на тому, що його ґаджети неодноразово допомагали людям зберегти життя.

Зараз же, стало відомо, що всі офіційні ритейлери знизили вартість смарт-годинника. На старту продажів його продавали за 10 699 гривень за версію 40 мм, зараз ціна опустилась до позначки 10 299 гривень. Версія на 44 мм теж подешевшала, зараз її вартість складає 11 399 гривень, проти колишніх 11 799 гривень, враховуючи коливання курсу гривні, знижка не така велика, як могла би бути, але враховуючи, що від анонсу пройшов лише місяць, досить адекватна. Неофіційні продавці теж знизили цінник, найменша вартість згідно пошуковика “Google пошук” 9 799 гривень.

Нагадаємо, Apple Watch SE успадкували дизайн серії Apple Watch Series 4 і новіших версій. При цьому годинник базується на S5 SiP, він отримав вбудований компас і встановлену операційну систему watchOS 7.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначає Apple, годинник в два рази швидший, ніж Apple Watch Series 3. Також у нього на 30% більший екран в порівнянні з Apple Watch Series 3. Підтримується функція визначення падінь. 

Коліщатко Digital Crown реагує на обертання тактильним відгуком – цокає під пальцем з наростаючою силою. В Apple Watch SE встановлений «найсучасніший» динамік і мікрофон, також відзначається підтримка Bluetooth 5.0. 

Барометричний висотомір нового покоління показує зміну висоти в реальному часі, він працює в парі з GPS і використовує дані найближчих мереж Wi-Fi. Як обіцяє компанія, ця функція розпізнає зміни висоти над рівнем землі при русі вгору або вниз з точністю до 30 см. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.