Kyivstar запустив послугу eSIM, щоправда, поки не для всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar випустив оновлення для свого мобільного додатку, який дозволяє керувати всіма послуга мобільного зв’язку абонента. Серед інших нововведень оператор анонсував і запуск eSIM, який повинен відбутися незабаром. 

Багато сучасних смартфонів та девайсів використовують технологію eSIM – це спеціальна мікросхема, яка розпаюється на платі та відповідає за ідентифікацію девайса в мережі оператора. eSIM має декілька переваг у порівнянні зі звичайними SIM-картами, у тому числі компактність, краща захищеність та зручність. Також до eSIM можна прив’язувати багато операторів, а також швидко змінювати їх. 

Нагадаємо, що раніше eSIM вже запустили ТриМоб, Lifecell та Vodafone. Тепер в число операторів з підтримкою eSIM приєднався й Kyivstar. Оператор обіцяє зручний перехід, щоправда, на даний момент відомо лише про доступність абонентам, які обслуговуються за контрактною формою. Запуск eSIM очікується повинен відбутися вже найближчим часом, хоча дата запуску поки невідома. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.