Adobe Illustrator вийшов для iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Adobe презентувала мобільну версію векторного графічного редактора Illustrator для iPad. Нагадаємо, що додаток до цього тестували вже декілька місяців. Як і раніше презентована мобільна версія Photoshop для iPad, ця зберігає весь базовий функціонал десктопної версії, при цьому з підтримкою сенсорного управління та стилуса Apple Pencil для iPad. 

Мобільна версія Adobe Illustrator буде доступна протягом 7 днів, а також в рамках всіх тарифів, які доступні для десктопної версії Illustrator. Додаток буде доступний без підключення до Інтернету, але при підключенні можна буде синхронізувати всі свої проекти через Adobe Creative Cloud. Також можна буде імпортувати зображення з Photoshop для iPad та скористатися бібліотеками Creative Cloud Libraries. 

Перша версія додатку пропонує весь основний перелік функцій десктопної версії Illustrator, у тому числі “Перо”, “Створення фігур”, та градієнти. Можна створювати масштабовану векторну графіку за допомогою Apple Pencil, а також за допомогою сенсорного вводу. З часом очікується поява нових функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.