Нову пошту очікують зміни у зв’язку з коронавірусом

Представники Нової пошти розповіли, що тепер компанія досягла нового рівня у боротьбі з коронавірусом COVID-19, адже тепер у неї з’явилася власна внутрішня епідеміологічна служба. Очікується, що вона буде відповідальна за епідеміологічну ситуацію та дотримання всіх необхідних санітарних норм. 

На даний момент у службу входять 8 епідеміологів та 1 фахівець, представники будуть у кожному найбільшому відділенні регіону. Служба буде працювати у найбільших відділеннях Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя, Хмельницького та Полтави. Головною місією служби є перешкоджання погіршення епідеміологічної ситуації серед працівників. 

Працівники Нової пошти вже півроку працюють над створенням безпечних умов для працівників та клієнтів, проведенням перевірок та вдосконаленням санітарних умов. Зараз керівництво Нової пошти вирішило зробити боротьбу системною та постійною, при цьому представники стверджують, що відповідні заходи стосуються не лише коронавірусу. Після того, як закінчиться пандемія COVID-19, комісія не перестане працювати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.