Представлено недорогі навушники Zimi PurPods Pro з активним заглушенням шуму

Китайська компанія Zimi, частково належить Xiaomi, представила привабливу новинку – повністю бездротові навушники PurPods Pro. Ціна в $60 робить її однією з найдоступніших моделей з активним шумозаглушенням на ринку, причому інші параметри виглядають теж дуже добре.

Як і в більш дорогих навушниках (наприклад, Huawei) у Zimi PurPods Pro три мікрофони, так що система шумозаглушення не повинна поступатися за ефективністю більш дорогим рішенням. Діафрагма драйверів виконана з композитних матеріалів, підтримується технологія EQsmart – навушники самі адаптують звучання відповідно до обраних налаштувань.

Якщо більшість інших аналогічних моделей використовує інтерфейс Bluetooth 5.1, то PurPods Pro підтримують Bluetooth 5.2. Автономність навушників з включеною системою шумозаглушення – 7 годин, 8 годин – в так званому напівпрозорому режимі, коли чутно не тільки музику, але й звуки навколишнього середовища. З відключеною системою шумозаглушення навушники працюють 10 годин, а з урахуванням акумуляторного футляра автономність досягає вражаючого показника в 32 години. Навіть новітні Mi Air 2 Pro не здатні на таку автономність. До того ж підтримується швидка зарядка: 5 хвилин підключення до джерела живлення – 2 години автономної роботи, 15 хвилин підключення – заряд акумулятора на 50%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.